A Dunaszerdahely Építészeti Szakközépiskola kopjafái

A Határtalanul program testvériskolai kapcsolat kiépítése kapcsán a Dunaszerdahely Építészeti Szakközépiskola és a Miskolci Kós Károly Építőipari Szakközépiskola és Szakiskola közötti személyes találkozó alkalmából a Dunaszerdahelyi szakközépiskola udvarán állítottak kopjafát, 2015. április 7-11-e között. A kopjafát a szakközépiskola diákjai faragták.

A másik kopjafa állításával hagyományt szeretne a szakközépiskola kialakítani: minden év tanévzáróján állítandó újabb kopjafán örökítik meg az iskola pedagógusainak és végzőseinek nevét.

Pontos helyszín, címa Dunaszerdahelyi Szabó Gyula utcai Építészeti Szakközépiskola udvara
Készítés időpontja2015 április 7-11.
Készíttető neveDunaszerdahely Építészeti Szakközépiskola
Létrehozóa Dunaszerdahely Építészeti Szakközépiskola diákjai
FeliratHATÁRTALANÚL - 14 - 02 - 0007 / Testvériskolai kapcsolat kiépítése a / Dunaszerdahely Építészeti Szakközépiskola és a / Miskolci Kós Károly Építőipari Szakközépiskola / és Szakiskola között. / Személyes találkozó: / Dunaszerdahely, 2015. április 7 - 11. // Építészeti Szakközépiskola, Dunaszerdahely / 2015 / Igazgató: Ing. Homoly Éva / Helyettesek: Ing. Fenes Róbert, Ing. Bebiak Edit // 2. V felépítményi osztály / Osztályfőnök: Tamási Éva / 16 név // III. A / Osztályfőnök: Ing. Lukovics Györgyi / Asztalosok / 6 név / Virágkötők / 9 név // III. B / Osztályfőnök: Ing. Leboda Gábor / Vízvezetékszerelők / 12 név / Kőművesek / 5 név // III. C / Osztályfőnök: Ing. Zsemlye Éva / Festők: / 14 név
Gondozását felügyeliDunaszerdahely Építészeti Szakközépiskola
ForrásinformációkDunaszerdahely Építészeti Szakközépiskola igazgatósága