Wickenburg kripta

Wickenburg kripta

Wickenburg kriptában három sír található:Gróf Wickenburg Ödönné Zalabéri Horváth Stefánia (1830-1921); Gróf Wickenburg Márk (1864-1924), császári és királyi kamarás, valamint felesége Gróf Wickenburg Márkné, Szapáry Eszter grófnő (1885-1944) sírjai.

TelepülésIpolyvarbó, Varbó [Vrbovka]
Készítés céljának ismert okakegyeletadás
FeliratElső sír: Gróf Wickenburg Ödönné Zalabéri Horváth Stefánia cs. És k. csillag keresztes hölgy sz 1830 szeptember 3-án, 1921 november 17-én, Áldás és béke hamvaira. / Második sír: Gróf Wickenburg Márk cs. És k. kamarás v.b.t.t.etc. Sz. 1864 április 13-án, 1924. augusztus 6-án, Áldás és béke hamvaira. / Harmadik sír: Gróf Wickenburg Márkné, Szapáry Eszter Grófnő, született 1885. június 26-án, Áldás és béke hamvaira.
Forrásinformációk-
Wickenburg kripta