Pázmány család sírboltja

A családi sírboltban Szilasi-Laki Pázmány Dezső földbirtokos, Komárom vármegye közigazgatási bizottságának tagja (1885–1933), neje Stöcker Ilona (1897–1946), kisfiuk Pityuka († 1921) és Pottyondy Gézáné szül. Pázmány Nóra (1922–1988) valamint férje Dr. Pottyondy Géza, nyugalmazott alezredes (1908–2001) nyugosznak.

TelepülésCsallóközaranyos, Aranyos [Zlatná na Ostrove]
Pontos helyszín, címKözségi temető, a halottasházzal szemben.
Készíttető nevea Pázmány család
Készítés céljának ismert okakegyeleti
FeliratItt nyugszik az Úrban / a felejthetetlen jó férj / és apa / Szilasi - Laki / Pázmány Dezső / * 1885 VII. 22. † 1933 IV. 6. / és kis fiunk / Pityuka / élt 7 hónapot † 1921 VII. 31. / és neje / Stöcker Ilona / * 1897 I. 16. † 1946 IV. 3. / Pottyondy Gézáné / szül. Pázmány Nóra / * 1922 † 1988 / Nyugodjatok békében! / Jézusom, irgalom! // Dr. Pottyondy Géza / nyugalmazott alezredes / 1908 - 2001
Gondozását felügyeliPázmány család
Forrásinformációkhttp://www.jmvk.hu/sites/default/files/e-konyvtar/komaromilapok/1919/kl1919_14.pdf * Komáromi Ujság, 1919. április 19., 6. oldal,
csallokozaranyos-pazmany-csalad-1-sirkertje (2)
csallokozaranyos-pazmany-csalad-1-sirkertje (3)