Sebő János és családja sírjai

TelepülésSzádalmás, Almás [Jablonov nad Turňou]
Pontos helyszín, címközségi temető
Készítés céljának ismert okakegyeletadás
FeliratItt nyugszik / SEBŐ / JÁNOS / szül. 1849 szept. 26 / megh. 1905 szept 2 / Boldog házasságunk / 25 dik esztendejében. / Vele együtt alusza / örök álmát szeretett / jó leányunk / ERZSÉBET / szül. 1890 apr. 13 / megh. 1904 okt. 2 / életének 15dik évében / ÉS NEJE / CSEH ZSUZSANNA / 1862 I. 2. + 1942. VIII. 7 / Az elhagyott hű feleség / és szerető édes anya / mély bánattal őrzi / Áldott emléketeket! // A megtört szülő édesanya / fiainak emlékül / SEBŐ JÁNOS / *. 1892 júli. 1 +. 1911 máj. 25. / SEBŐ BÉLA / * 1896 szept. +. 1916 okt. 20 / A viszontlátás édes reményével / pihenjetek csendesen !
Gondozását felügyeli-
Forrásinformációk-