Emléktábla a Bíborpiros szép rózsa országos elődöntője emlékére

A Bíborpiros szép rózsa országos népzenei vetélkedő peredi országos elődöntőjén, 2015. október 24-én  Fekete László, a Csemadok Tardoskeddi Alapszervezetének elnöke adta át a Csemadok Peredi Alapszervezete elnökének, Jurás Líviának emlékként az elődöntő szervezéséért Buják Vince tardoskeddi fafaragó, a Magyar Kultúra lovagjának, Farnad község díszpolgárának az emléktáblát.

TelepülésPered [Tešedíkovo]
Pontos helyszín, címA kultúrházban található.
Készíttető neveCsemadok Tardoskeddi Alapszervezete
LétrehozóBuják Vince fafaragó, Tardoskedd
Készítés céljának ismert okaemlékállítás
FeliratBÍBORPIROS / SZÉP RÓZSA / ORSZÁGOS / ELŐDÖNTŐ / PERED 2015. 10. 24. // EMLÉK A PEREDI CSEMADOK TAGOKNAK / FARAGTA ÉS AJÁNDÉKOZTA / TARDOSKEDDI BUJÁK VINCE / A MAGYAR KULTÚRA LOVAGJA / FARNAD DÍSZPOLGÁRA / A CSEMADOK TARDOSKEDDI ALAPSZERVEZETE / MEGBÍZÁSABÓL / TARDOSKEDD 2015 / Buuják
Gondozását felügyeliCsemadok alapszervezete
ForrásinformációkCsemadok alapszervezete