Olgyai Olgyay Gyula 1848-49-es honvédhadnagy sírja

Az Olgyai Olgyay család sírboltjában Olgyai Olgyay Károly és felesége Kisjokai Takáts Klára, fiuk Olgyai Olgyay Gyula 1848-49-es honvédhadnagy, felesége Tutschek Antonia, valamint Tutschek Anna nyugszanak.

TelepülésOlgya [Oľdza]
Készíttető neveOlgyay család
Készítés céljának ismert okakegyeletadás
FeliratE sírban nyugszik / a boldog feltámadás reményében / OLGYAI OLGYAY KÁROLY / m. kir. kormányzó kamarai ügyvéd / és táblabíró / szül. 1772 május 3. megh: 1849 julius 15. / OLGYAI OLGYAY KÁROLYNÉ / szül. KISJOKAI TAKÁTS KLÁRA / szül: 1789 nov. 1. megh: 1849 nov. 23. / OLGYAI GYULA / 1848/49 honvédhadnagy és pozsonyi hites ügyvéd / szül: 1829 szept. 15. megh: 1900 jul.10. / OLGYAI OLGYAY GYULANÉ / szül. TUTSCHEK ANTONIA / szül: 1843 szept. 10. megh? 1911 april 7. / TUTSCHEK ANNA. / 1845-1926.