Második világháborús emléktábla a temetőben

Második világháborús emléktábla a temetőben, állíttatták 1990-ben.

TelepülésSajógömör, Gömör [Gemer]
FeliratA második világháború áldozatai / obete II. svetovej vojny / " Sokáig vártunk, és nem jöttetek / idegen földben porlad szívetek..." / Adorján Zoltán / Antal Pál / Csala István / Csala Pál / Csornok Zszsanna / Gallovics Zoltán / Gergely István / Gombos András / Haluska Pál / Hunyák István / Kalo Árpád / Kiss Ferenc / Kovács János / Lóska János / Lóska Pál / Márton János / Szabó János / Szőke János / Szilárdy Lajos / Toronyai László / Újpál József / Válent József / Zsárik Árpád / Neumann és Krausz cs. / "Elvesztetek, mint hulló csillagok / csak Isten tudja, hol a sírotok." / Emelte a fájó emlékezet, 1990-ben
Gondozását felügyeliközség
Forrásinformációk-