Kahlich Vince sírja

Kahlich Vince sírja

Kahlich Vince erdőmérnök (1833-1881) 1871. júlitus 1-jétől az 1881. évben bekövetkezett haláláig magyar királyi erdész a besztercebányai magyar királyi jószág és erdőigazgatóságnál.
Kahlich Vince elhanyagolt sírja a Felső evangélikus temetőben, Péch Antal sírhelye mellett található.

Pontos helyszín, címFelső evangélikus temető - Úritemető
Készítés céljának ismert okakegyeletadás
FeliratKahlich / Vincze / m. kir. erdész / sz. 1833 évi / Áprílis hó 26-án / † 1881 évi / Sept. 2-án
Gondozását felügyeliismeretlen
ForrásinformációkKohászat, Bányászati és kohászati lapok, ALAPÍTOTTA: PÉCH ANTAL 1868-ban, Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület lapja, Budapest, 1998. március - áprílis hó, 131. évfolyam, 115. oldal
selmecbanya-kahlich-vince-sirja (2)
selmecbanya-kahlich-vince-sirja (3)