Csodaszarvas emlékmű

AZ I. ÉS II. VILÁGHÁBORÚ ÁLDOZATAINAK EMLÉKÉRE

A két világháború áldozatainak emlékműve a falu központjában levő parkban áll. Nagy János szobrászművész alkotását 1997-ben avatták fel.

TelepülésMuzsla [Mužla]
Pontos helyszín, címaz iskolával szembeni parkban
LétrehozóNagy János, szobrászművész
FeliratAz I. és II. világháború áldozatainak / Pomník obetiam I. a II. svetovej vojny *** Ambrus Imre és unokája Gyula, Bagota Imre, Bagota János, Bagota Pál, Balogh András, Balogh Ferenc, Balogh Géza, Balogh János, Balogh Károly, Baracska József, Barak Károly, Barti János, Bózsa János, Csabák János, Csapszky Imre, Csik János, Csik József, Csuport József, Czibor Ferenc, Daxner János, Dobsony Ferenc, Dobsony István, Eles József, Faragó András, Faragó Ferenc, Faragó Imre, Faragó Nándor, Fodor Imre, Fodor János, Gál Ferenc, Gonda Imre, Gonda József, Gonda József szül. 1906, Gróf Ferenc, Gróf Károly, Gyurkovics Lajos, Halasi Imre, Halasi János, Hulla János, Huszár István, Janicsek András, Jenei Ferenc, Jenei Mihály, Jenei Vilmos, Jenei Vilmos szül. 1916, Kabók Imre, Kecskeméti András, Kecskeméti Géza, Kecskeméti József és fia József, Kecskeméti Márton, Kiss Károly, Klebo János, Komló József, Kovács András, Kovács Ferenc, Kovács István, Kovács István és fia Ferenc, Kovács János, Kovács József, Kovács Károly, Kozma János, Krajczár János, Kreska János, Kucsera János, Kurdi János, Kurdi Márton, Linter József, Lukács István, Majda József és fia István, Márkus Ferenc, Mészáros András, Mészáros Ferenc, Mészáros Flórián, Mészáros Ignác, Mészáros Imre, Mészáros Imre, Mészáros István, Mészáros István, Mészáros János, Mészáros János, Mészáros József, Mészáros József, Mészáros Károly és fia Imre, Mészáros Márton, Mészáros Márton szül. 1914, Mikulka Mihály, Mocskos Ernő, Móczár János, Nagy Gábor, Nagy Lajos, Palik Ferenc, Partali Imre, Pathó András, Pathó Ferenc, Pathó Ferenc szül. 1894, Pathó István, Pathó István szül. 1899, Pathó János, Pathó Lajos, Pathó László, Pathó Márton, Pathó Márton szül. 1919, Pitnya Mátyás, Porgesz Izidor, Porgesz László, Rab Imre, Rab István, Rab János, Rab János, Sulci Ferenc, Szabó András, Szabó András, Szabó Gyula, Szabó János, Szabó József, Szabó László, Szabó Márton, Szabó Vilmos, Szalai Imre, Szalai József, Szekeres István, Szentgáli Imre, Szilva Ferenc, Szilva József, Szilva József, Szilva Kálmán, Szórád András, Szórád Ferenc, Szórád Imre, Szundi István, Takács Dezső, Tóth Géza, Tóth József, Tóth László, Vad Ferenc, Vajda József, Vékony Imre, Zalaba Imre, Zalaba János, Zsitva István, Zsitva József, Zsitva Márton, Zalaba Lajos, Kollár István, Szép Ferenc
Muzsla-NagyJanos-Csodaszarvas-emlekmu-2-vh (2)
Muzsla-NagyJanos-Csodaszarvas-emlekmu-2-vh (3)