A II. világháború farnadi hőseinek emléktáblája

Az emléktáblát, mely a farnadi Szent Péter és Pál római katolikus templom falán van elhelyezve, JUDr. Nagy Tibor és családja állíttatta a II. világháborúban és a Don-kanyarnál elesett és az oroszországi jeltelen sírokban nyugvó hősök emlékére.

TelepülésFarnad [Farná]
Pontos helyszín, címFarnad (Farná) 482
Készíttető neveJUDr. Nagy Tibor és családja
FeliratA tábla felső részében az angyalos magyar címer felett az "Istenért Hazáért" felirat található. Alatta: A II. világháborúban és a Don-kanyarnál elesett és az oroszországi jeltelen sírokban nyugvó hősök - majd 36 név olvasható - emlékére álítatta Puplics Sándor unokája JUDr. Nagy Tibor és családja az Úrnak 2006. évében. "A hősök sosem halnak meg."