A II. világháború áldozatainak emlékműve Csicserben

A településen a II. világháború áldozatainak emlékére emlékművet a római katolikus templomkertben állítottak.

TelepülésCsicser [Čičarovce]
Pontos helyszín, címrómai katolikus templomkert
FeliratA II. VILÁGHÁBORÚ / ÁLDOZATAI / 1941 – 1945 // BALOGH JÁNOS / BODNÁR ANDRÁS / BODNÁR JÁNOS / BODNÁR PÉTER / CSANAK SÁNDOR / CSERNYÁNSZKY PÉTER / DÓZSICKY LÁSZLÓ / ERDÉLYI GYULA / ERDÉLYI ISTVÁN / HARAJDA MIHÁLY / HOLUB JÁNOS // HORNYÁK PÉTER / HORNYÁK PÉTER / JACKO ANDRÁS / JACKO ISTVÁN / KASZONYI JÁNOS / KECSKÉS JÁNOS / KERTÉSZ JÁNOS / KISS JÁNOS / KOCZUR GYÖRGY / KOCSIS GYULA / KÓDUS JÁNOS / LENCSÉS JÁNOS / LENGYEL JÁNOS / LENGYEL SÁNDOR / MAJOROS PÉTER / MARKÓ JÓZSEF / ONDERKO ISTVÁN / PALÁGYI ISTVÁN / PISKÁR MIHÁLY / SÁNDOR GYULA / STICA ISTVÁN / SZAKALA ISTVÁN / SZALLÁR LÁSZLÓ / SZAKÁCS JÁNOS / SZAKÁCS PÉTER / SZMUTKO EMIL / SZŰCS GÁBOR / TÓBIÁS ISTVÁN / TÓTH JÓZSEF / TÓTH SÁNDOR / VAJO ANDRÁS / VARGA ERZSÉBET // EMLÉKEZÜNK
ForrásinformációkNagykaposi Értéktár Bizottság
csicser-2-vilaghaborus-emlekmu (3)