A Duna Menti Tavasz emlékjele

A Duna Menti Tavasz, az országos gyermek báb- és színjátszó fesztivál 40. évfordulójára állított emlékjelet – Lipcsey György Munkácsy díjas szobrászművész alkotását – a fesztivál országos döntőjének megnyitójában Molnár László méltatása után Héger Károly, a fesztivál egyik ötlegazdája és Huszár László, a fesztivál főszervezője leplezték le.

Pontos helyszín, címA városi művelődési központ bejárata előtt található.
Készítés időpontja2015. június 2.
Készíttető neve Közadakozásból a Csemadok, Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet, Dunaszerdahely városa
LétrehozóLipcsey György Munkácsy díjas szobrászművész
FeliratAZ ŐSZINTESÉG SZÉPSÉGE, A SZÉPSÉG ŐSZINTESÉGE DUSZA ISTVÁN / A DUNA MENTI TAVASZ / ORSZÁGOS GYERMEK BÁB- / ÉS SZÍNJÁTSZÓ FESZTIVÁL / 40. ÉVFORDULÓJA / ALKALMÁBÓL / ÁLLÍTTATTA: / A CSEMADOK / A SZLOVÁKIAI MAGYAR MŰVELŐDÉSI INTÉZET / ÉS DUNASZERDAHELY VÁROSA / 2015. JÚNIUS 2.
Gondozását felügyeliSzlovákiai Magyar Művelődési Intézet
ForrásinformációkSzlovákiai Magyar Művelődési Intézet archívuma, Dunaszerdahely