Kopjafa Alistálban

Kopjafa Alistálban

TelepülésAlistál [Dolný Štál]
Pontos helyszín, címA községháza előtt, a Corvin Mátyás téren
LétrehozóIlka Alfréd
Készítés céljának ismert okaismeretlen
Felirat1111 / Alistál / 1480 / Hitszakadás / 1616 / Rk. ref / 1945 / Ipratl ? / Fet / 1786 / Tőnye Alistál Felistál / 1948-ig külön / birókkal / 1949-ig külön / közbirtokossággal / rendelkeztek / 2001 / Ilka S. / ALISTÁL / 10. FALUNAPRA *** Vasút / 1897 / Malom / 1926 / R. K. / Kultúra / Háza / 1949 / Kitelepítés / 1946-7 / 54 – 18 család / J. R. D. / E. F. SZ / 1949 / TÖNYE / 2001 *** Sport / Klub / 1984 / Egészségügyi / Központ / 1988 / Földgáz / 1988 / Szennyvíz / 1992 / 100 év alatt Alistál öt országhoz tartozott / 1918-ig / Monarchia /Alistál / 1918-tól 1938-ig Československo / Dolný Štál / 1938-tĺ 1945-ig / Magyarország / Tőnyelistál / 1945-tól 1993-ig / Československo / Hroboňovo / 1993-tól Slovensko / Dolný Štál / Alistál / *** Utcavíz / 1967 / Ravatalozó / 1973
ForrásinformációkBartalos Erzsébet, Alistál
alistali-kopjafa (2)