Emléktábla a templom falán

Gyurkovics Tibor, volt polgármester kezdeményezésére 2005-ben a Keszi találkozó emlékére állíttatta a község az emléktáblát.

TelepülésKőkeszi [Kamenné Kosihy]
Pontos helyszín, címA Szent Márton templom falán található.
Készíttető neveKőkeszi Község Önkormányzata
FeliratA KÁRPÁT-MEDENCE KESZI TELEPÜLÉSEINEK ÉVENKÉNTI / TALÁLKOZÓJA ALKALMÁBÓL EMLÉKÜL ÁLLÍTTATTA / KŐKESZI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2005. JÚLIUS 1-ÉN // (bal oldalon) SZLOVÁKIA / BÁNKESZI-BÁTORKESZ I / DACSÓKESZI-GARAMKESZI / IPOLYKISKESZI-KŐKESZI / IPOLYKESZI-KURTAKESZI / MEZŐKESZI-NAGYKESZI / SAJÓKESZI / ROMÁNIA / CSABAKESZI-LIPPAKESZI / MEZŐKESZI-NEMESKESZI / OLÁHKESZI-PELEKESZI / RÉPÁSKESZI-SOMOSKESZI / (jobb oldalon) MAGYARORSZÁG / BUDAKESZI-DUNAKESZI / GYULAKESZI-GYULAVÁRI / KARANCSKESZI-KOMÁROM / KESZŐHIGEDKÚT-KESZÜ / MAGYARKESZI-PAPKESZI / TISZAKESZI-VÁRKESZŐ / SZERBIA / BULKESZI // PAMÄTMÁ TABULA VYHOTOVENÁ K PRÍLEŽITOSTI USPORIADANIA / STRETNUTIA OBCí S NÁZVOM KESZI 1. 7. 2005
Gondozását felügyeliKőkeszi Önkormányzata
ForrásinformációkVarga Emese, Ipolynyék, 2017.