A Nemzetközi Fafaragó Tábor szobrai

A Csallóköz, Csilizköz és Csicsó Hagyományaiért és Kultúrájáért Közhasznú Társulás Nagy Géza vezetésével szervezi a fafaragó tábort. Méltán lehetünk büszkék erre az Európában egyedülálló, magyarságot erősítő hagyományőrző kezdeményezésre, mely Csicsón valósult meg magánkezdeményezésből, baráti összefogásból.

A szobor születése egybe esik a nemzetközi fafaragó táborok időpontjával. Kellemes hűsítő élményt nyújtott a Lenti vendéglő a fafaragó tábor résztvevőinek, mely a vendéglő szomszédságában volt 2009- ben. Alkotója : Golnár Szlovénia. A mai napig hangulatos jelzése annak, hogy a vendéglő ajtaján belépve hűsítő nedűben részesülhet a vendég.

TelepülésCsicsó [Číčov]
Pontos helyszín, címA helyi vendéglő udvarán található.